Hajókirándulás + a megújult Szabadság-sziget bemutatása

ficanka-logoAz 1 órás hajókirándulás során a szépen kialakított vízi tanösvény mentén behajózunk a Szabadság-sziget 2013-ban megnyitott mellékágába, majd megkerülve azt, a Csele patak torkolatának érintésével visszahajózunk mohácsi kikötőbe. Rövid, de tartalmas kikapcsolódás gyönyörű természeti környezetben.

Hajóbérlés ára 10 fő részére (hajóvezetővel): 15.000,-Ft

 

Hajókirándulás + rétisas expedíció

ficanka-logoA 4 órás hajókirándulás során elhajózunk a Mohácstól 14 fkm-re lévő horvát határig, érintve a rétisasok páratlanul szép és vadregényes élőhelyeit. A számtalan madárfaj (gémek, kócsagok, kormoránok, récék, jégmadarak) mellett kis szerencsével többször is megfigyelhetjük a 2 méter szárny fesztávolságú, fenséges ragadozó madarakat.

Hajóbérlés ára 10 fő részére (hajóvezetővel): 40.000,-Ft

 

Hajókirándulás + aranymosás

ficanka-logoA 4 órás hajókirándulás alatt elhajózunk a Horvát határig, majd kikötünk egy varázslatos homokszigeten vagy homokos partszakaszon, ahol nem csak bemutatjuk az aranymosók több évszázadon keresztül végzett mesterségét, de mindenki ki is próbálhatja szerencséjét. A Dunából mosott értékes aranyat haza is viheti, értéke felbecsülhetetlen.

Hajóbérlés ára 10 fő részére (hajóvezetővel): 40.000,-Ft

 

Hajókirándulás + strandolás aranymosással, grillezéssel, bográcsos főzéssel, horgászattal

ficanka-logoAz egész napos hajós-fürdőzős program során elhajózunk a horvát határig, majd visszafelé kikötünk egy mesés homok szigeten, a természet kellős közepén. A sekély és tiszta vízben kedvükre fürdőzhetnek, moshatnak aranyat, kiváló hely a horgászatra, és lehetőség van grillezésre vagy egy bográcsos étel elkészítésére.

Hajóbérlés ára 10 fő részére (hajóvezetővel): 60.000,-Ft

 

Palackposta

Dunai hajókirándulás egy izgalmas játékára invitáljuk.

Bármely programot is választják, a hajókirándulás során egy palackpostát indíthatnak útnak, melyben üzenhetnek a Duna menti embereknek. Ki ne lenne kíváncsi, hogy üzenete meddig jut el a Dunán? A palackposta megtalálói e-mail üzenetben tudják értesíteni, hogy a palack éppen hol tart.